Το delionomy.gr αποστέλλει την παραγγελία σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.
Αν σας ενδιαφέρει η αποστολή σε άλλη χώρα ή σε μεγαλύτερες ποσότητες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια προσφορά για το κόστος αποστολής.
Για τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υπάρχει ΦΠΑ.
Στην περίπτωση αυτή διαφοροποιούνται τα έξοδα μεταφοράς και ενδεχομένως να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με φόρους.
Το delionomy.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα . Το delionomy.gr ευθύνεται για την προσήκουσα παράδοση της παραγγελίας σας στον μεταφορέα, από τη δε παράδοση ο κίνδυνος μετατίθεται στον αγοραστή κατ’ άρθρο 524 ΑΚ. Το κόστος μεταφοράς είναι αυτό που ορίζει κάθε φορά η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας μεταφορών, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για τις χρεώσεις αποστολής και οι οποίες δύνανται να μεταβάλλουν τις τιμές οποτεδήποτε. Το delionomy.gr δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν τέτοια μεταβολή των τιμών.
Ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ (Τσίπουρο, Ούζο και Ρακί) δεν αποστέλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης δεν είναι δυνατή η αποστολή μπύρας στο εξωτερικό.
Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

Παράδοση σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες με την ACS Courier

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε οπουδήποτε εντός 2 – 5 εργάσιμων ημερών.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Για παραγγελίες έως 2 κιλά το κόστος είναι 3,5 € και για κάθε επιπλέον κιλό προσαυξάνεται κατά 1 €

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα.Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω email και θα έχει την επιλογή είτε αντικατάστασης του προϊόντος με κάποιο άλλο είτε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου των χρημάτων της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας μέσα από τον λογαριασμό σας. Όλα τα προϊόντα  παραδίδονται με εταιρεία ταχυμεταφορών ( ACS Courier).

Ημέρες παράδοσης έχουμε ορίσει από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Δεν παραδίδουμε σε αργίες και σε εθνικές εορτές.

Παραδίδουμε οπουδήποτε στην χερσαία και την νησιωτική Ελλάδα μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και όπου εκείνη εξυπηρετεί.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται οποιαδήποτε στιγμή από τις 10:00 π.μ. έως 17:30 μ.μ.

Για παραδόσεις με ταχυμεταφορά, θα λαμβάνετε email με το voucher no και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την πορεία της παραγγελία σας.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά στοιχεία για την παράδοση της παραγγελίας σας. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις παραγγελίες που δεν μπορούν να παραδοθούν εξαιτίας λανθασμένων στοιχείων διεύθυνσης που συμπληρώνετε στην παραγγελία σας.