Το Delionomy είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων delicatesen από Έλληνες παραγωγούς.

Στόχος της δημιουργίας του είναι η ανάδειξη, η προώθηση και η διανομή ελληνικών προϊόντων διατροφικής ποιότητας από μικρούς παραγωγούς που αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γης.

Η διατροφή εκτός από τη γεύση και την ενέργεια μας, επιδρά και στην ικανότητα μας να σκεφτόμαστε θετικά. Γι’ αυτό στο Delionomy.gr φροντίζουμε οι τροφές που φτάνουν στο χώρο σας να παράγονται με σεβασμό και φροντίδα στην ποιότητα. Στο Delionomy.gr σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε προϊόντα βιολογικά και vegan .

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε .

Λόγοι να επιλέξετε το ηλεκτρονικό κατάστημα Delionomy.gr για τις αγορές σας :

-Σας παρέχουμε ασφάλεια, αγοράζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα delicatesen σε μοναδικές γεύσεις με γνώμονα τη σωστή και υγιεινή διατροφή.

-Διαθέτουμε προϊόντα με ισχυρή διατροφική αξία η οποία διασφαλίζετε από την αξιοποίηση των πρώτων υλών και την τήρηση των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής.

– Για τις χαμηλές μας τιμές.

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όσο τον δυνατόν καλύτερες συμφωνίες με τους Έλληνες παραγωγούς, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων.

– Για τη μεγάλη ποικιλία εκλεκτών ελληνικών προϊόντων καθώς και την ποικιλία μοναδικών κρασιών από κάθε γωνιά της Ελλάδος μας.

Στόχος μας να ικανοποιήσουμε όλο και περισσότερους καταναλωτές, καθώς και να παρέχουμε μεγάλη γκάμα τόσο βιολογικών όσο και vegan προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση των πελατών μας.

Η Ελλάδα είναι ένας «προικισμένος» τόπος με πολύ μεγάλη βιοποικιλότητα, έτσι προκύπτει μία υπέροχη ποικιλία προϊόντων με ξεχωριστή ταυτότητα το καθένα!

Ελληνικά προϊόντα

Ποιοτικά και αγνά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς σε μεγάλη ποικιλία

Άριστη εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο.

Μοναδική Ποιότητα

Τα προϊόντα μας είναι προσεκτικά διαλεγμένα από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς.